Ο Τόνσεκ Στερν αγάπησε και αγαπήθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά την επόμενη χρονιά θα παίξει στην Ζιράτ Μπανκ, με την υπόσχεση να επιστρέψει μετά από μια περίοδο στον πρωταθλητή.

Ως γνωστόν ο Τόνσεκ Στερν είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον Μάϊο, αλλά μετά τις σπουδαίες επιδόσεις του στο  VNL, το κασέ του εκτοξεύτηκε και προκάλεσε το ενδιαφέρον της  τουρκικής Ζιράτ Μπανκ που ήρθε τρίτη στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τράπεζα που είναι χορηγός δεν υπολογίζει χρήματα και δίνει όσα όσα για να επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ στην κορυφή.

Προσέγγισε λοιπόν δυο φορές τον Στερν που αρνήθηκε τις προτάσεις του συλλόγου από την Άγκυρα, αλλά η τρίτη άγγιξε τις 400.000, Αυτό γονάτισε τον Σλοβένο διαγώνιο που είπε το “ναι”.

Ολυμπιακός – Κορόνα Μπράσοφ: Ο Πετρούσεφ στο «Μελίνα Μερκούρη» (photo)
Ολυμπιακός – Κορόνα Μπράσοφ: Ο Πετρούσεφ στο «Μελίνα Μερκούρη» (photo)

Ο Τόνσεκ Στερν θέλησε μέσω του volleyland.gr να απολογηθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού και να στείλει ένα μήνυμα.

Πακετάρετε για Τουρκία;

Αυτή την εποχή ζω μια τρέλα, γυρίσαμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τρέχω και δεν φτάνω.

Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγεις από τον Ολυμπιακό;

Πολύ. Η οικογένεια μου ήταν ευτυχισμένη στην Ελλάδα. Η ποιότητα φαγητού, ο ήλιος, η θάλασσα, ο κόσμος του Ολυμπιακού, οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Πέρασα πολύ καλά δυο χρόνια, κατακτήσαμε τίτλους, με στήριξε ο σύλλογος στα δύσκολα. Δύσκολη η απόφαση του αποχαιρετισμού.

Και από την άλλη τα πολλά λεφτά της Ζιράτ

Δεν ήταν μόνο τα λεφτά. Έχουν πλάνο για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ που θα δελέαζε οποιονδήποτε παίκτη. Έπαιξα καλά το καλοκαίρι και με θέλουν για βασικό διαγώνιο. Η πρόταση τους ήταν πρόκληση. Η καρδιά μου έλεγε Ολυμπιακός και η λογική Ζιράτ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι θυμωμένος μαζί μου;

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι θυμωμένος με την αλητεία του μάνατζερ σου

Να ξέρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ότι θα γυρίσω του χρόνου στην Ελλάδα και θα ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό.

 

πηγή: volleyland.gr 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24