Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Μπορεί το σημερινό κουπόνι να είναι αρκετά… φτωχό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα με τα φώτα να είναι στραμμένα σε Αγγλία και Τουρκία.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΛΟΥΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ (22:00): Για μία σεζόν κράτησε το όνειρο της Λούτον στην Premier League και επέστρεψε φέτος στην Championship. Από τις τρεις νεοφώτιστες ήταν η μόνη που βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, στις τελευταίες αγωνιστικές η απειρία της έπαιξε ρόλο με αποτέλεσμα να κλείσει χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία και να μείνει έξι πόντους μακριά από τις θέσεις της παραμονής. Κάθε ομάδα που υποβιβάζεται από την πρώτη κατηγορία χρειάζεται λίγο χρόνο για να… συνέλθει. Αναμένεται να είναι στους διεκδικητές της ανόδου και αυτή τη στιγμή θεωρείται τρίτο φαβορί για την άνοδο. Σταθερά στο τιμόνι ο αρχιτέκτονας Ρομπ Έντουαρντς, ο οποίος ανανέωσε κιόλας, το ρόστερ υπέστη ένα αναμενόμενο ξεσκαρτάρισμα, αναμένεται όμως πολύ ποιοτικό, κυρίως στο επιθετικό σκέλος.

Στήριξη στα φαβορί…
Στήριξη στα φαβορί…

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΛΟΥΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ (22:00): Το κακό ξεκίνημα που έκανε πέρσι στη σεζόν η Μπέρνλι αποδείχθηκε αρκετό έτσι ώστε όταν βρήκε ρυθμό στα μέσα της χρονιάς να είναι ήδη αργά. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ουσιαστικά την παραμονή της. Είχε μόνο μαθηματικές ελπίδες στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς για να κλείσει στους οκτώ πόντους μακριά από τις θέσεις της παραμονής. Επιστρέφει στην Championship αλλά μοναδικός στόχος είναι η άμεση επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία. Είναι ανάμεσα στα φαβορί για αυτό και θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να το αποδείξει από την πρεμιέρα σε μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Τέλος εποχής για τον Κομπανί που έκανε το τεράστιο βήμα για την Μπάγερν Μονάχου, νέο πρόσωπο στον πάγκο της ο Σκοτ Πάρκερ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΟΥΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ)

 

ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (21:00): Κάτι παραπάνω από εξαιρετική ήταν η παρουσία της Ρίζεσπορ στο περσινό τουρκικό πρωτάθλημα. Αν και νεοφώτιστη η ομάδα του Ιλχάν Παλούτ, κατάφερε να βάλει τα… γυαλιά σε πολλούς συλλόγους. Δυσκόλεψε τους πάντες η Ρίζεσπορ και με πίστη στο πλάνο της, κατάφερε να τσιμπήσει την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επεσε στο φινάλε, μιας και είχε φτάσει και μια ανάσα από την ευρωπαϊκή ζώνη του πρωταθλήματος. Ηταν μια ευχάριστη εμπειρία για τη Ρίζεσπορ, που θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Προφανώς και δε θα είναι εύκολο το έργο των γηπεδούχων, που μπαίνουν κατευθείαν στα… βαθιά (κόντρα στην Μπασακσεχίρ). 1.5 εκατομμύριο ευρώ έβγαλε από τα ταμεία της η Ρίζεσπορ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Μπουγιούμπασιτς.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (21:00): Στην τελική ευθεία μπόρεσε να σώσει την παρτίδα στο περσινό τουρκικό πρωτάθλημα η Μπασακσεχίρ. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, άλλαξε προπονητές και τελικά βρήκε την πολυπόθητη συνταγή της επιτυχίας. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super Lig τερμάτισε η ομάδα του Κάγκντας Άταν, παίρνοντας τον δρόμο για τα προκριματικά του Europa Conference League. Σοβαρή μέχρι στιγμής στην Ευρώπη η Μπασακσεχίρ, μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Με γκολ του Ντάβιντσον στο 87ο λεπτό, άλωσε τη Γεωργία και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα playoffs της διοργάνωσης. Τον Οποκού από την Αρούκα και τον Μπα από τον Ολυμπιακό απέκτησαν οι φιλοξενούμενοι στο μεταγραφικό παζάρι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ)

 

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24