Το ιστορικό "διπλό" που πήρε στην Ρώμη ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λάτσιο την σεζόν 2007-2008 για το Τσάμπιονς Λιγκ, θυμήθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Το ιστορικό “διπλό” που πήρε στην Ρώμη ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λάτσιο την σεζόν 2007-2008 για το Τσάμπιονς Λιγκ, θυμήθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, αφού πόσταρε μία φωτογραφία από το εν λόγω παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με γκολ του Γκόραν Πάντεφ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει. Με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει στην συνέχεια την μεγάλη ανατροπή με γκολ των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24