Η Ελλάδα επικράτησε εύκολα με σκορ 15-9 της Αυστραλίας και θα διεκδικήσει την 5η θέση κόντρα στην Ισπανία το πρωί της Κυριακής (11/8, 10:00)

Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών κατόρθωσε να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Σερβία, στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» και να νικήσει μετά από καλή εμφάνιση την Αυστραλία με 15-9, εξασφαλίζοντας ένα πλασάρισμα στην εξάδα του τουρνουά.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση της κατάταξης το πρωί της Κυριακής (11/8, 10:oo) με αντίπαλο την Ισπανία.

Ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε στη θέση του τερματοφύλακα τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο αντί του Μάνου Ζερδεβά, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 5-3

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κάκαρης 4, Νικολαϊδης 1, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τιμ Χάμιλ): Πόρτερ, Λάμπι 1, Μαξίμοβιτς 2, Νέγκους, Πάουερ 2, Λ. Εντουαρντς, Πάβιγιαρντ 1, Μέρσεπ 1, Μπάιρνς 2, Μπερεχούλακ, Πουτ, Μπ. Εντουαρντς, Χέτζες

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24