Ο Μάριος Ηλιόπουλος ανακοίνωσε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την ντροπιαστική ήττα από τη Νόα και ζήτησε... άμεση μεταμόρφωση!

Η ΑΕΚ γνώρισε μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της χάνοντας από την άσημη Νόα στην Αρμενία, με τον πρόεδρο, Μάριο Ηλιόπουλο, να πηγαίνει την Πέμπτη στα Σπάτα για να μοιράσει πρόστιμα στους παίκτες!

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τόνισε πως ήταν ντροπή η εικόνα και το αποτέλεσμα, ξεκαθάρισε πως «μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Αλμέιδα» και ζήτησε προσπάθεια από όλους για να πάει… η ομάδα μπροστά.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

«Κύριοι η ΑΕΚ έχει βαριά φανέλα! Αυτό που παρουσιάσατε στην Αρμενία δεν ήταν ΑΕΚ! Δε σεβαστήκατε και δεν προστατέψατε τη φανέλα σας. Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου! Ήταν ντροπή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της αυτή η εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα! Ήσασταν ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ήσασταν ασύνδετοι και αδιάφοροι και αυτό είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό!

Έτσι όπως παίζατε, θα χάνατε και από τις τελευταίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενώ είστε γεννημένοι πρωταθλητές, μόνο ως τέτοιοι δεν παίξατε!

Για αυτό το λόγο σας επιβάλλω πρόστιμο και το ύψος τους θα σας ανακοινωθεί σύντομα! Στο όνομα της Α.Ε.Κ., το δεύτερο γράμμα είναι το Ε που σημαίνει Ένωση! Μόνο μέσω αυτού θα κάνουμε επιτυχίες και θα κατακτούμε τίτλους!»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24