Ο Σέρβος θα παίξει με την εθνική του ομάδα μέσα στο Φλεβάρη, για λογαριασμό των προκριματικών της FIBA...

Στα τέλη του τρέχοντας μηνός ολοκληρώνονται τα «παράθυρα» της Fiba για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς έβγαλε την προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας για τα παιχνίδια με Εσθονία (21/2) και Ισραήλ (24/2), στην οποία βρίσκεται και το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά οι 19 που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας:

Τεόντοσιτς, Μίσιτς (Εφές), Τζόκοβιτς (Μπόρατς), Ποτ (FMP), Τέπιτς (ΠΑΟΚ), Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Λάζιτς, Ντόμπριτς (Ερ. Αστέρας), Σιμόνοβιτς (Ζενίτ), Λούτσιτς (Μπάγερν), Μπίρτσεβιτς (Βόννη), Γέλοβατς (Γκαζιαντέπ), Ραντούλιτσα (Τζιανγκσού Ντράγκονς), Γιοβάνοβιτς (Τρέντο), Γκάγκιτς (Παρτίζαν), Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Κούζμιτς (Ρεάλ Μαδρίτης).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24