Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, εκ των βοηθών του Βασίλη Σπανούλη, ανέλυσε στην ΕΟΚ τα δυνατά σημεία της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας

Τα δυνατά σημεία της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας, την οποία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας (6/8, 12:00) για την προημιτελική φάση του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανέλυσε ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Δείτε τα όσα είπε: 

«Δεν πιστεύω πως υπάρχει η λέξη ‘εκδίκηση’ στο λεξιλόγιό μας. Όταν σκέφτεσαι έτσι το μόνο πρόβλημα που μπορείς να δημιουργήσεις είναι στον εαυτό σου. Εμείς σκεφτόμαστε πώς θα ανταπεξέλθουμε για να είμαστε αυτοί που πρέπει», ανέφερε ο συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη και πρόσθεσε:

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε όλοι την ποιότητα της Γερμανίας, έχει κατακτήσει δύο μετάλλια τα τελευταία δύο χρόνια, ξέρουμε ποια είναι, αλλά ξέρουμε κι εμείς ποιοι είμαστε. Εμείς θα κοιτάξουμε να σπάσουμε τα δικά μας όρια, να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ό,τι στο παιχνίδι με την Αυστραλία και για μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε αυτό που όλοι θέλουμε».

Όσο για την αντιμετώπιση των δύο ηγετών της γερμανικής ομάδας, υπογράμμισε:

«Ο Σρέντερ και ο Φ. Βάγκνερ είναι δύο πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες, που μονοπωλούν τη δημιουργία και την εκτέλεση για την ομάδα της Γερμανίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ένα κομμάτι του παζλ της ομάδας είναι καλύτερο από το άλλο.

Έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ και ένα πολύ δυνατό σύνολο που έχει αποκτήσει τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση για να κατακτά τα μετάλλια. Το θέμα είναι πώς θα είμαστε εμείς και πιστεύουμε πως θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ανεβάζοντας τον δικό μας τόνο σε άμυνα και επίθεση.

Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη, αλλά μπορείς να έχεις συμβόλαιο με το κομμάτι της προσπάθειας, της διάθεσης, της αυταπάρνησης, της επιθυμίας για να πάρεις μια κατοχή. Όλα τα παιδιά από την πρώτη μέρα είναι αφοσιωμένα 1.000% και αυτό μπορούμε να υποσχεθούμε πως θα το κάνουμε. Εξαρτάται πολλές φορές και από τη μέρα που θα βρεθείς. Το παιχνίδι είναι πάντα ζωντανό και πρέπει να βρίσκεις τις λύσεις ανά πάσα στιγμή».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24