Η Ελλάδα πήρε την πρόκριση στην οκτάδα του Ολυμπιακού τουρνουά, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης.

Η Ελλάδα έχει μπροστά της μία πρόκληση, καθώς αντιμετωπίζει τη Γερμανία για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά. Το μεσημέρι της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 12:00, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παλέψει για μία θέση στους «4» του τουρνουά.

Στόχος όλων είναι να γραφτεί ιστορία με χρυσά γράμματα, πετυχαίνοντας ακόμη έναν άθλο.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Μετά τη νίκη που πέτυχε η Εθνική μας ομάδα, επί της Αυστραλίας (77-71) στο τρίτο ματς του ομίλου περιμέναμε το αποτέλεσμα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν. Η χτεσινή αναμέτρηση όμως ανέδειξε νικήτρια τη Σερβία με 96-85, άρα η διαφορά του +11 έδωσε την πρόκριση στην χώρα μας.

Πλέον, η Γερμανία είναι ο στόχος, μία ομάδα που μας είχε πληγώσει στο περασμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Την Τρίτη 6 Αυγούστου, στην Accor Arena θα διεκδικήσουμε τη θέση στους «4». Αποτελεί το πρώτο χρονικά ματς, από τα τέσσερα. Στις 15:30 θα γίνει το Σερβία – Αυστραλία. Ενώ στις 19:00 θα δούμε την αναμέτρηση Γαλλίας – Καναδά. Τέλος, το ΗΠΑ – Βραζιλία θα γίνει στις 22:30.

Τέλος, εάν η Ελλάδα πάρει τελικά το εισιτήριο της πρόκρισης, θα διασταυρωθεί με το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Καναδάς.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24