Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην νοοτροπία νικητή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρόμα.

Στο γήπεδο «Μάνλιο Σκοπίνιο» στο Ριέτι της Ιταλίας, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του σπουδαίου φιλικού απέναντι στη Ρόμα και παρουσίασε ιδιαίτερα θετική εικόνα, τόσο στην άμυνα όσο και μεσοεπιθετικά, με το τελικό 1-1 να αδικεί τους «ερυθρόλευκους». Φυσικό κι επόμενο ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μείνει ικανοποιημένος!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό:

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

«Δύο τελείως διαφορετικά φιλικά. Χθες το φιλικό ξεκίνησε με ζέστη και μας καθυστέρησε στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ήμασταν καλύτερα. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά και αυτό μας δίνει χρόνο για να βελτιώσουμε πράγματα ενόψει του ξεκινήματος του πρώτου αγώνα”.

Δεν έχει σημασία η ηλικία των νέων παικτών, είναι παίκτες μίας τοπ ομάδας, έχει σημασία που έχουν κερδίσει το Youth League. Σημαντικό είναι να τους δώσουμε ευκαιρία για να παίξουν στο επίπεδο του Ολυμπιακού.

Θεωρώ ότι σήμερα σταθήκαμε καλά. Πρέπει να προετοιμάζουμε τους παίκτες πνευματικά, είμαστε σε καλό επίπεδο αυτή την στιγμή. Εκτός των νέων προσθηκών, σημαντική είναι η νοοτροπία που πρέπει να μεταφέρω στους παίκτες σε κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία του νικητή που έδειξαν τα παιδιά σήμερα».

Τάσος Σταματελόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24