Ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε σε Ουκρανικό Μέσο για τη μεταγραφή του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγες ημέρες, έχει στις τάξεις του τον Ουκρανό διεθνή στράικερ, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο ίδιος συγκέντρωσε αρκετά όμορφα λόγια από τον πρώην «ερυθρόλευκο», Όλεγκ Προτάσοφ. Με τον Προτάσοφ να μιλά σε Μέσο από την Ουκρανία και συγκεκριμένα στο «Ukrainian Football», αναφερόμενος και στη μεταγραφή από τους Πειραιώτες.

Δείτε τα όσα είπε:

«Η μεταγραφή ήταν για εμένα μία έκπληξη, απροσδόκητη. Νομίζω ότι και ο σύλλογος και ο παίκτης έκαναν καλή επιλογή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε σοβαρό επίπεδο, έχοντας κατακτήσει ένα Κύπελλο Ευρώπης. Νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον για τον Γιάρεμτσουκ να παίξει σε αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα δημοφιλές κλαμπ, το οποίο αγαπάει τεράστιος κόσμος.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Για να αποκαλύψει πλήρως την αξία του, πρέπει να μπει σε μία ατμόσφαιρα που θα νιώθει άνετα. Τότε, μπορείτε να περιμένετε καλά αποτελέσματα και γκολ από αυτόν. Ο Ρομάν είναι ένας πολύ ευέλικτος παίκτης και έχει πολλά καλά προσόντα ως επιθετικός. Πραγματικά μου αρέσει. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό και σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι τέσσερις μεγάλες ομάδες μαζεύουν καλούς παίκτες.

Ο κύριος ανταγωνιστής του θα είναι ο Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός είναι παίκτης ακριβώς του ίδιου πλάνου με τον Γιάρεμτσουκ, αλλά ο Ρόμαν είναι πιο ενδιαφέρον κυνηγός, γιατί μπορεί να κρατήσει και να πάρει την μπάλα. Μερικές φορές θα πρέπει να παίξουν μαζί στο παιχνίδι και ο Ρόμαν θα πρέπει να είναι λίγο πιο περιφερειακός, να κατέβει να πάρει μπάλα, να κινηθεί δεξιά και αριστερά. Όλα, όμως, θα εξαρτηθούν από τον προπονητή, όλα τα άλλα είναι θεωρίες. Ο ανταγωνισμός είναι καλός. Χωρίς αυτόν δεν έχει ενδιαφέρον. Νομίζω ότι κανείς δεν υποσχέθηκε στον Γιάρεμτσουκ εκατό τοις εκατό θέση στην ομάδα.

Δεν είμαι μάντης για να ξέρω πόσα γκολ θα βάλει ο Ρόμαν στον Ολυμπιακό. Μερικές φορές ένα γκολ φέρνει τη νίκη σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, ενώ άλλες φορές μπορεί να βάλεις τέσσερα γκολ και να κερδίσεις 5-0. Ο αριθμός των γκολ δεν παίζει τόσο τεράστιο ρόλο όσο φαίνεται, αν και ο επιθετικός κρίνεται ακριβώς από τα γκολ που σημειώνει. Ας δούμε λοιπόν. Εύχομαι στο Ρόμαν μόνο επιτυχία».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24