Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να κλείσει άμεσα τα κενά που έχει, ώστε να εμφανιστεί δυνατότερος τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ωρα κινείται αστραπιαία και μεθοδικά, ώστε να κλείνει σιγά σιγά ένα-ένα τα κενά του. Ήδη έχει ανακοινώσει τους Βέλντε και Γιάρεμτσουκ, δύο ουσιαστικές προσθήκες, με περίσσια ποιότητα, ενώ οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» δουλεύουν για τις επόμενες προσθήκες. Με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα του Πειραιά, έτσι ώστε εκείνη να ανέβει επίπεδο.

Σίγουρα, στα άμεσα πλάνα είναι οι περιπτώσεις των Όρτα και Ποντένσε, με τις δύο αυτές προσθήκες να λαμβάνουν και αρκετό απ’ το μπατζετ που θα δοθεί κατά το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια, κι οι δύο περιπτώσεις χρειάζονται ειδικό χειρισμό, καθώς η καθεμία έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όμως, έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του συλλόγου, πως θέλει άμεσα έναν πρωτοκλασάτο στόπερ. Συγκεκριμένα, έναν δεξιοπόδαρο στόπερ, εγνωσμένης αξίας με ποιότητα και εικόνες από μεγάλα πρωταθλήματα. Και εντείνονται οι προσπάθειες για να βρεθεί ο καταλληλότερος.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24