ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ταξίδεψαν σε διαφορετικούς προορισμούς για να διεκδικήσουν την πρόκριση στις επόμενες φάσεις του Champions League, του Europa League και του Conference League.

Η ώρα για τις επαναληπτικές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ταξίδεψαν σε διαφορετικούς προορισμούς για να διεκδικήσουν την πρόκριση στις επόμενες φάσεις του Champions League, του Europa League και του Conference League (ξέρετε ποιου Conference, αυτού που κάτοχός του είναι εδώ και δυο μήνες ο Ολυμπιακός).

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βοσνία όπου αντιμετωπίζει σήμερα στις 22:00 τη Μπάνια Λούκα, ο Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία για την αναμέτρηση της Πέμπτης (1/8) με την Μπότεφ Πλόβντιβ και η ΑΕΚ στην εξωτική… Ανδόρα για να αποφύγει το μέγα κάζο κόντρα στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Οι τρεις ομάδες λοιπόν που το φετινό χειμώνα μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ήταν… πρώτες και αήττητες (και εκ τοτε δεν σταύρωσαν νίκη οι δυο εξ’ αυτών), χώρια από τον… Ολυμπιακό, όπως διαβάζαμε στο αλησμόνητο άρθρο του πορτοκαλί σάιτ, δίνουν μέσα στο κατακαλόκαιρο τους αγώνες που μπορεί να κρίνουν το πρόσημο της χρονιάς.

Αφού σε περίπτωση αποκλεισμών από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι τριγμοί και οι οικονομικές ζημίες θα είναι τεράστιες. Όπως επίσης και οι γιούχες από τον κόσμο τους που ήδη από τα πρώτα ματς ακούστηκαν σε OPAP Arena (αυτή που νοικιάστηκε σε Ολυμπιακούς για να σηκώσουν το πρώτο ευρωπαϊκό ελληνικής ομάδας) και ΟΑΚΑ.

Έτσι λοιπόν και τώρα αυτοί οι τρεις εκπρόσωποι παίζουν… μόνοι τους και ο Ολυμπιακός… χώρια. Στον καναπέ. Να προχωράει με άνεση και χωρίς πίεση τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, να ταξιδεύει τις ευρωκούπες σε όλη την Ελλάδα για να τις απολαύσουν τα εκατομμύρια των εξτασιασμένων οπαδών του.

Και εκεί που πριν λίγους μήνες κάποιοι… ορέγονταν έναν Ολυμπιακό εκτός Ευρώπης και μάλιστα στα 100 του χρόνια, εκείνος τους διέλυσε κάθε προσδοκία και τους τιμώρησε να ζουν με τον αιώνιο πόνο της κατάκτησης του ευρωπαϊκού μες στην OPAP Arena.

Έτσι χάρη σε αυτή την μάγκικη, επική και θρυλική επιτυχία ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την απευθείας παρουσία του στη League Phase του Εuropa League και τώρα κάθεται αραχτός στον… καναπέ του να παρακολουθεί τους άλλους τρεις να δίνουν αγώνες… ζωής ή θανάτου. Εκείνοι παίζουν και αυτός στον καναπέ δηλαδή.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία και στις τρεις ελληνικές ομάδες και να καταφέρουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, να βρεθούν σύντομα  σε ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εκεί που βρίσκεται ο Θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, από το άγιο βράδυ της 29ης Μαΐου.

Της βραδιάς που το όνειρο το τρελό, έγινε πραγματικότητα (και ζωντάνεψε ο εφιάλτης για όλους τους αντιολυμπιακούς, με τον οποίο θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους).

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24