Ο Ολυμπιακός, τα ξημερώματα της Δευτέρας, φέρνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του τον 28χρονο διεθνή Ουκρανό σέντερ φορ, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Έναν παίκτη, ο οποίος αποτέλεσε επιθυμία του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός… έπιασε στον ύπνο άπαντες, ακόμη και όσους ασχολούνται ενεργά με το ρεπορτάζ της ομάδας, φέρνοντας τον 28χρονο διεθνή φορ απ’ την Ουκρανία, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Βέβαια, όπως μαθαίνουμε στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» και ανάμεσα στους ανθρώπους που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως τα μεταγραφικά, ήταν Νο1 στόχος! Ενώ όπως έντονα ακούγεται, ήταν μία επιθυμία του Βάσκου προπονητή του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα, τον παρακολουθούν τον τελευταίο μήνα, ενώ τις «ευλογίες» του έχει δώσει κι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thrylos24.gr (@thrylos24_.gr)

Ο Γιάρεμτσουκ πείστηκε για το project και τα όσα θέλουν να πετύχει η ομάδα μας, κι αναμένεται να αποτελέσει τον δεύτερο φορ, πίσω απ’ τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Με τον ίδιο όμως να δίνει διαφορετικά στοιχεία, απ’ αυτά που δίνει ο Μαροκινός.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσει αισίως η μεταγραφή του, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (περίπου στις 6 το πρωί) ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα και το «Ελ. Βενιζέλος». Οι Πειραιώτες τα βρήκαν με την Μπριζ, αλλά και με τον 28χρονο (γενν. στις 27/11/1995).

Γιάρεμτσουκ: Στο νήμα… κέρδισε την Τραμπζονσπόρ ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, υπήρχε συμφωνία με την τουρκική ομάδα από την Μπριζ. Όμως, οι Πειραιώτες «χάλασαν» αυτήν τη συμφωνία, έχοντας ως σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη. Η Τράμπζονσπορ του έδινε 2.500.000 ετησίως, αρκετά χρήματα δηλαδή! Μάλιστα, ο Γιάρεμτσουκ διεμήνυσε στους ανθρώπους της Βελγικής ομάδας, πως ήθελε να συνεχίσει στην κάτοχο του Conference League.

Οι πληροφορίες του Thrylos24.gr μιλούν για ένα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα είναι υψηλό για τα Ελληνικά δεδομένα. Και αναφερόμαστε ως προς τις απολαβές του παίκτη, αλλά και το ποσό που θα καρπωθεί η Μπριζ. Χωρίς να έχουν γίνει επισήμως γνωστά τα ποσά, μιλάμε για ένα συμβόλαιο άνω των 6.000.000 ευρώ, σε βάθος τετραετίας. Ενώ η ομάδα θα λάβει περίπου 5.000.000, εάν υπολογίσουμε και τα μπόνους. Να θυμίσουμε πως η Βελγική ομάδα είχε ξοδέψει 17.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα, για να τον αποκτήσει, ενώ το ίδιο ποσό είχε δαπανηθεί από την Πορτογαλική ομάδα, προς τη Γάνδη, το καλοκαίρι του 2021.

Με τον Γιάρεμτσουκ, ίσως δούμε συχνότερα το 4-4-2!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν από τους πρώτους που ήθελε τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό. Όπως προαναφέραμε, δίνει αρκετά διαφορετικά στοιχεία, απ’ όσα δίνει ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιάρεμτσουκ αποτελεί ένα ψηλό κορμί, με ύψος 1,91. Είναι δυνατός στον αέρα, μπορεί να βρει γκολ με κεφαλιές. Επιπλέον, έχει άριστη τεχνική, καλά τελειώματα, ενώ μπορεί να κρατάει και να «σπάει» την μπάλα με εξαιρετικό τρόπο.

Πιθανότατα τη νέα σεζόν να δούμε σε αρκετές αναμετρήσεις το 4-4-2, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, ένα πανίσχυρο δίδυμο, ενόψει των αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24