Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια μεταγραφή, καθώς έχει συμφωνήσει με τη Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή, καθώς έχει συμφωνήσει με τη Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ με αργεντίνικες ρίζες έχει έρθει σε συμφωνία και στους προσωπικούς όρους με την ομάδα και, όπως επιβεβαίωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι έτοιμος να ταξιδέψει για να κλείσει η μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός ασχολιόταν εδώ και καιρό με την περίπτωση του Βέλντε, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε έντονα να μεταγραφεί στην Ελλάδα, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, καθώς και το ενδεχόμενο να πάει στο MLS. Αν όλα πάνε καλά και περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, οι Πειραιώτες θα εντάξουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις πτέρυγες της επίθεσης.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον ήθελε πολύ, καθώς ο Βέλντε είναι εξαιρετικός στο ένας με έναν, καλός δημιουργός και αποτελεσματικός στο σκοράρισμα. Την περασμένη σεζόν στη Λεχ Πόζναν εντυπωσίασε στο πολωνικό πρωτάθλημα. Ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός είναι ικανός να προσφέρει ποιότητα στην αριστερή πτέρυγα, όντας κορυφαίος ντριμπλέρ στην Πολωνία. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, αν και δεξιοπόδαρος, και μπορεί να παίξει και από τη δεξιά πλευρά.

Ο Βέλντε προσφέρει εντυπωσιακά νούμερα σε γκολ και ασίστ, δίνοντας διαφορετικό στυλ στα εξτρέμ. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 33 ματς στο πολωνικό πρωτάθλημα, τα 30 ως βασικός, με μέσο όρο συμμετοχής 78 λεπτά ανά παιχνίδι. Πέτυχε 10 γκολ και έδωσε 5 ασίστ. Προτιμά να παίζει από αριστερά και να συγκλίνει προς τα μέσα, κάτι που κάνει πολύ καλά.

Την προπέρσινη σεζόν είχε ακόμη καλύτερες επιδόσεις με 48 αγώνες, 16 γκολ και 7 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 216 παιχνίδια, 56 γκολ και 37 ασίστ σε Χάουγκεσουντ, Νεστ Σόστρα και Λεχ Πόζναν. Είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ, όπως δείχνουν τα στατιστικά του, με 2,3 ντρίμπλες ανά παιχνίδι και 55% επιτυχία. Κερδίζει περίπου 2 φάουλ ανά ματς (1,8) και δεν χάνει εύκολα την μπάλα.

Η προσθήκη του Βέλντε αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό επιθετικά, κάτι που αναγνωρίζει και ο προπονητής της Λεχ Πόζναν, αναφερόμενος στην ποιότητα και το ταλέντο του παίκτη. Αυτοί είναι οι λόγοι που τον ήθελε τόσο πολύ ο Μεντιλίμπαρ και που οι «ερυθρόλευκοι» κατέβαλαν τόσες προσπάθειες για να ολοκληρώσουν αυτή τη σπουδαία μεταγραφή.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24