Ο Ολυμπιακός συνεχίζει και έχει ανεβάσει ρυθμούς για να κλείσει μεταγραφικά μέτωπα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί Ολλανδικού εδάφους. Μάλιστα το πρόσιμο μόνο θετικό μπορεί να είναι, αν αναλογιστεί κανείς, ότι χρησιμοποιήθηκαν πολύ τα νέα παιδιά και παίκτες που ήθελε ο Βάσκος τεχνικός να δοκιμάσει. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα πήραν και την ευακιρία που τους έδωσε.

Παράλληλα όμως οι Πειραιώτες συνεχίζουν να κινούνται μεταγραφικά. Αφού έκλεισαν την υπόθεση Όρτα, έφτασαν σε συμφωνία και με τον Βέλντε. Δύο σπουδαίες κινίσεις που αν μη τι άλλο ανεβάζουν επίπεδο και τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Τον Όρτα τον ξέραμε, ενώ γνωρίζουμε και τι να περιμένουμε. Για τον Βέλντε που μπορεί κάποιοι να μην τον γνωρίζουν, όλοι αναφέρουν για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος θα ξεσηκώσει ουκ ολίγες φορές το Φαληρικό γήπεδο στο πόδι.

Από κει και πέρα έχει μείνει κάτι ακόμα ανοικτό. Πολλοί δε ρωτάνε, αλλά η ουσία είναι μία. Και… ο Ποντένσε είναι κοντά στο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Και.. πάλι. Και.. πάλι. Αυτή τη φορά όχι ως δανεικός, αλλά με κανονική μεταγραφή. Η εντολή του Μαρινάκη στον Μέντες ήταν η εξής «Βρες τρόπο να έρθει με μεταγραφή ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό ο κόσμος να χαλάσει..».

Αυτό λοιπόν θα γίνει και στη πράξη. Ένας Ποντένσε που στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Γ. Καραισκάκης» έφυγε με δάκρυα στα μάτια, βλέπει πλέον ότι είναι κοντά και στην δική του επιθυμία. Να έρθει πλέον ως μόνιμος κάτοικος στον Πειραιά.

Λίγο έμεινε. Λίγο υπομονή και ο Ποντένσε είναι μία ανάσα από τον Ολυμπιακό…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24