Εδώ και αρκετές ημέρες σας έχουμε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τα φιλικά τον Μάρκο Στάμενιτς.

Εδώ και αρκετές ημέρες σας έχουμε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τα φιλικά στην Ολλανδία ούτε τον Μάρκο Στάμενιτς ούτε τον Ντάνι Γκαρθία. Οι ενοχλήσεις του Γκαρθία είναι πιο σοβαρές και θα χρειαστεί να περιμένουμε περίπου δύο εβδομάδες για την επιστροφή του. Αντίθετα, οι ενοχλήσεις του Στάμενιτς είναι λιγότερο σοβαρές, γι’ αυτό και αναμένεται να τον δούμε στα φιλικά της Ιταλίας εναντίον της Τερνάνα (2/8) και της Ρόμα (3/8).

Ο Νεοζηλανδός μέσος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν είναι απαραίτητο να πιεστεί για να αγωνιστεί κόντρα στην Αλ Καντσία ή τη Ναϊμέγκεν. Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει λόγο να τον χρησιμοποιήσει σε αυτά τα ματς, ειδικά δεδομένου ότι οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν σε τρεις εβδομάδες.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Ο Στάμενιτς ακολουθεί ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που περιλαμβάνει ασκήσεις με ποδήλατο και άλλες δραστηριότητες για να είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα σε περίπου μία εβδομάδα, όταν ο Ολυμπιακός θα μετακομίσει στην Ιταλία για τα φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα.

Επιπλέον, ο Μεντιλίμπαρ έχει αναγκαστεί να πειραματιστεί στη μεσαία γραμμή κατά την προετοιμασία, αφού ο Έσε βρίσκεται με την Εθνική του στην Παρίσι για το Ολυμπιακό τουρνουά, οι Γκαρθία και Στάμενιτς είναι τραυματίες, και ο Μεντιλίμπαρ έχει χρησιμοποιήσει τους Ντόη και Μπιανκόν καθώς και τους Μπακούλα και Μουζακίτη στη θέση του μέσου.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24