Οι επίσημες υποχρεώσεις της Λεχ Πόζναν άρχισαν χθες, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να συμμετέχει στην αρχική ενδεκάδα και να αγωνίζεται.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Λεχ Πόζναν άρχισαν χθες, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να συμμετέχει στην αρχική ενδεκάδα και να αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Νορβηγός εξτρέμ ήταν παρών στη νίκη 2-0 της ομάδας του κόντρα στη Γκόρνικ για την πρώτη αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι δεν σημείωσε γκολ ή ασίστ, η τεχνική του ικανότητα και οι δημιουργικές του ενέργειες βοήθησαν στην αποδιοργάνωση της άμυνας των φιλοξενούμενων. Το θετικό είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ θα έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη που είναι πλήρως έτοιμος και έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του με την ομάδα του.

Η ιστοσελίδα «gol24» ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ: «Ίσως ήταν η τελευταία εμφάνιση του Κρίστοφερ Βέλντε». Επίσης, ο προπονητής της Λεχ Πόζναν, Νίελς Φρεντερίκσεν, φάνηκε να επιβεβαιώνει την πιθανότητα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Βέλντε, ο Φρεντερίκσεν είπε απλά: «Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Κρίστοφερ Βέλντε με την ομάδα. Θα ήθελα έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι και δεν έχουμε πάντα αυτό που επιθυμούμε».

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24