Στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 8 Αυγούστου στο Καραϊσκάκης, θα παρουσιαστεί στο κοινό η νέα εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2024-25.

Το σημαντικό φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη έχει προγραμματιστεί για τις 8 Αυγούστου. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να βρεθούμε απόψε στο Καραϊσκάκη! Όχι ότι χρειαζόμαστε επιπλέον αφορμές για να δούμε την ομάδα από κοντά, αλλά πάντα υπάρχουν επιπλέον λόγοι για να είμαστε στο γήπεδο. Είτε είναι η εμφάνιση ενός νέου παίκτη, η επιστροφή κάποιου στην ενεργό δράση, είτε απλώς η νοσταλγία για τον Θρύλο. Πάντα υπάρχει ένας παραπάνω λόγος για να βρεθούμε στο γήπεδο. Αυτή τη φορά θα έχουμε έναν ακόμα: τη νέα φανέλα! Στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα παρουσιαστεί στο κοινό η νέα εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2024-25.

Η ομάδα θα την παρουσιάσει πρώτα στα social media την ίδια ημέρα και στη συνέχεια θα τη φορέσει για πρώτη φορά στο φιλικό με τους Άγγλους, κάνοντας μια καλή πρόβα για τη νέα σεζόν.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία, σε λίγες μέρες, να δουν από κοντά τόσο την ομάδα όσο και τη νέα φανέλα. Τη νέα ερυθρόλευκη ριγωτή, σε δράση!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24