Δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σε φιλική αναμέτρηση με τις χώρες τους, Αργεντινή - Γουινέα.

Δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σαντιάγκο Έσε και Αλγκασίμ Μπα, αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σε φιλική αναμέτρηση με τις χώρες τους, Αργεντινή – Γουινέα.

Συγκεκριμένα, η Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την αντίστοιχη της Γουινέας, σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, σε ματς με «ερυθρόλευκο χρώμα»!

ο Σαντιάγκο Έσε βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Αργεντινής, όπως και ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος με είναι κανονικά στην ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24