Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και είναι προ των πυλών της Αλ Καλίτζ!

Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Τόσο ο πρόεδρος και ηγέτης της ομάδας μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον αποχαιρέτησαν. Όπως άρμοζε σε έναν τέτοιο αρχηγό. Πλέον, ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι ανοιχτός.

Μάλιστα ένα δημοσίευμα από ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας αυτό αναφέρει. Πιο συγκεκριμένα, το «alyaum», αναφέρει πως «Ο Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είναι κοντά στο να ενταχθεί επίσημα στις τάξεις της Al-Khaleej Club κατά την τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οι ελληνικές εφημερίδες αποκάλυψαν ότι ο Φορτούνης θα αποχωρήσει από την ομάδα του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Gulf Club για την μεταγραφή του. Ο Φορτούνης θα ενταχθεί στην Αλ Χαλί με βάση την επιθυμία του προπονητή του πλέον, Γιώργου Δώνη, του νέου προπονητή της ομάδας, ο οποίος διαδέχθηκε τον Πορτογάλο Πέδρο Εμμανουέλ μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της μονάδας.

Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!
Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!

Ο κόουτς Δώνης εντάχθηκε στο στρατόπεδο της ομάδας στη Σλοβενία τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Al-Khaleej τελείωσε το Saudi Roshan League την προηγούμενη σεζόν, καταλαμβάνοντας την ενδέκατη θέση. Ο σύλλογος περιμένει δυνατούς αγώνες στους πρώτους γύρους του Saudi Roshan League της σεζόν 2024-2025, καθώς το ταξίδι ξεκινά αντιμετωπίζοντας τον Damac, μετά την Al-Shabab στον δεύτερο γύρο και την Al-Taawoun στον τρίτο.»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24