Η ατμόσφαιρα στα Ιωάννινα ήταν ιδανική για την άφιξη και υποδοχή των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού και για τις Κάρτες Φιλάθλου.

Η ατμόσφαιρα στα Ιωάννινα ήταν ιδανική για την άφιξη και υποδοχή των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί φωτογραφήθηκαν, τραγούδησαν, έκαναν τη νύχτα μέρα και θαύμασαν τις κούπες του Conference League και του Youth League. Όμως, δεν ήταν μόνο τα τρόπαια που προκάλεσαν αυτόν τον ενθουσιασμό.

Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!
Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!

Η υποστήριξη προς τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ και αυτό το απέδειξαν και οι φίλοι του στα Ιωάννινα. Οι Κάρτες Μέλους και οι Κάρτες Φιλάθλου έγιναν ανάρπαστες, με πλήθος κόσμου να συρρέει για να τις αποκτήσει. Μάλιστα, τυπώθηκαν επιτόπου με το όνομα του κάθε φιλάθλου που τις απέκτησε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Χιλιάδες και στα Γιάννενα για τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού! Ο λαός του Θρύλου έδωσε δυναμικό “παρών” στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στη λίμνη όπου τοποθετήθηκαν τα τρόπαια του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι του Θρύλου ετοίμασαν ωραία υποδοχή στα τρόπαια με συνθήματα, ενώ πετάχτηκαν και βεγγαλικά στον ουρανό λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Γιάννενα αποδείχθηκαν από τις πιο δυνατές πόλεις, στη μέχρι τώρα θρυλική περιοδεία, αναφορικά με τις εγγραφές των συλλεκτικών καρτών φιλάθλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24