Ο γνωστός youtuber Chris Kaouras μίλησε στο thrylos24.gr και στους Πάρη Τσιλιώτη - Μιχάλη Μαχαίρα, στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα «Φίλοι Τζιοβάνι-Λουτσιανό με φίλους Σεφερλή-Couros f.c».

Στον φιλανθρωπικό αγώνα «φίλοι των Τζιοβάνι – Λουτσιάνο με τους φίλους Σεφερλή –Couros f.c» βρέθηκε και ο γνωστός youtuber Chris Kaouras, που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι», μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του thrylos24.gr και στους Πάρη ΤσιλιώτηΜιχάλη Μαχαίρα:

«Με κάλεσε ο MC Daddy για να βγάλω βίντεο, πιστεύω ένα γκολ μπορούσα να το βάλω! Ο Λουτσιάνο και ο Τζιοβάνι θα σουτάρουν στο τέρμα που θα είναι ο Σεφερλής; Αν γίνει αυτό, θα έχουμε θέμα!

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Ο Τζιοβάνι είναι μεγάλη παικτάρα, έχω περιέργεια να τον δω να αγωνίζεται σε αυτή την ηλικία. Αν τον είχα μπροστά μου, θα ήθελα να τον ρωτήσω: Αν ήτανε στα prime του και έπαιζε στον τελικό του Conference, τι θα έκανε; Εγώ νομίζω ότι θα νικούσε πιο άνετα ο Ολυμπιακός!

Έβλεπα το ματς σε καφετέρια της Αθήνας και γινόταν χαμός, ειδικά μόλις μπήκε το γκολ του Ελ Κααμπί!

Φίλοι του Ολυμπιακού, μπείτε στο κανάλι μου και δείτε το βίντεο που έκανα για όλη την πορεία του Ολυμπιακού στο Conference, από τον Μαρτίνεθ μέχρι τον Μεντιλίμπαρ και την τεράστια αλλαγή που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24