Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει την ενίσχυσή της, με τον λίμπερο Δημήτρη Κωνσταντινίδη να ανακοινώνεται από τον Ερασιτέχνη.

Η αναλυτική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-2: Ισόπαλο το δυνατό τεστ!
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-2: Ισόπαλο το δυνατό τεστ!

Ο Έλληνας λίμπερο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως είναι μεγάλη του τιμή να είναι μέλος της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο Έλληνας λίμπερο (ημ. γέννησης 5/8/1993, 1,88μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Ο 31χρονος λίμπερο έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και ένα Super Cup.

Η δήλωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη: «Είναι μεγάλη μου τιμή που από τη νέα σεζόν αποτελώ και εγώ μέλος της ομάδας του πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για αυτή την ευκαιρία! Η ομοιογένεια που έχει αποκτήσει η ομάδα από την παραμονή του βασικού κορμού, τα τελευταία χρόνια, ώστε να γίνονται κάθε φορά λίγες προσθήκες, την καθιστά δυνατή και θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη δύσκολη και απαιτητική χρόνια που έρχεται.

Στόχος του Ολυμπιακού, όπως κάθε χρόνο, είναι η κορυφή και θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να μείνουμε εκεί. Ελπίζω, να έχουμε ένα πολύ θεαματικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Προηγούμενες ομάδες:

2023-24 ΠΑΟΚ

2021-23 Φοίνικας Σύρου

2020-21 Ηρακλής

2016-20 ΠΑΟΚ

2011-16 ΑΟ Ορεστιάδας

2010-11 Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2009-10 ΑΟ Ορεστιάδας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24