Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο επικρατέστερος για να κρατάει την ελληνική σημαία στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ νίκησε την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ και θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί για σημαιοφόρος της Ελληνικής Αποστολής στην Τελετή Έναρξης!

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο  είναι ο επικρατέστερος για σημαιοφόρος της Ολυμπιακής ομάδας στην Τελετή Έναρξης που θα γίνει στο Παρίσι, μετά την άρνηση του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος θέλει να αφοσιωθεί εκείνες τις μέρες στις προπονήσεις του και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις πρόβες της Τελετής.

Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics)
Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics)

Αξίζει να σημειωθεί πως, αν επιλεγεί ο Γιάννης, θα είναι ο πρώτος αθλητής που θα παρελάσει στην Τελετή του Παρισιού, αφού η Ελλάδα είναι η χώρα που ηγείται του τελετουργικού των παρελάσεων.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) συνεδριάζει την Τρίτη (9/7) και θα ασχοληθεί εκ νέου με την ανάδειξη του σημαιοφόρου της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24