Με δεδομένη την καθυστέρηση της υπόθεσης του Ντάβιντ Κάρμο, ο Νέλσον Άμπι κερδίζει πόντους και θα διεκδικήσει μια θέση στο κέντρο της άμυνας.

Ανοικτή και αρκετά δύσκολη παραμένει ακόμα η περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο για τον Ολυμπιακό, αν και ο παίκτης θέλει να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο σε αυτήν την υπόθεση τον ποδοσφαιριστή είναι φυσικά πολύ σημαντικό, αλλά καλώς ή κακώς το πάνω χέρι το έχει η Πόρτο. Και όσο η Πόρτο έχει απαιτήσεις κοντά στην ρήτρα, η μεταγραφή του Κάρμο θα παραμένει από δύσκολη έως απίθανη…

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο με την ελπίδα ότι θα επιτευχθεί ο «γάμος», έχει τον παίκτη στο ρόστερ του που θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Ανγκολέζο στόπερ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νέλσον Άμπι. Ο Βρετανός αμυντικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ και είναι σαφές ότι θα πάρει χρόνο και παιχνίδια για να αποδείξει πως μπορεί να στηριχθεί. Άλλωστε στα 4 ματς που πρόλαβε να δώσει πέρσι, στο φινάλε της σεζόν, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μην ξεχνάμε πως είναι μόλις 21 χρονών.

Ο Μεντιλίμπαρ θα προσπαθήσει να τον σταθεροποιήσει και πλέον είναι στο χέρι του για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα των στόπερ του Ολυμπιακού.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24