Ο Εβάν Φουρνιέ είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση «2-3», ωστόσο εκείνος περιμένει ακόμα το ΝΒΑ. Οι προτάσεις και η επιλογή της Ευρώπης.

Μετά το «ναι» του Σάσα Βεζένκοφ και τη διαφαινόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες παραμένουν στην αγορά ψάχνοντας τον «ηγέτη» του στην περιφέρεια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν καθημερινή επικοινωνία με μοναδικό στόχο φυσικά την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αυτή, όπως έχουμε ξαναγράψει στο thrylos24.gr, είναι ο Εβάν Φουρνιέ. Το ρεπορτάζ μας είναι ξεκάθαρο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ που έχει μια ολόκληρη ζωή στο ΝΒΑ με τρομερά νούμερα, έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς και έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό.

Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»
Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»

Από εκεί και πέρα, ο Γάλλος σταρ που βρίσκεται στην αποστολή των «τρικολόρ» για τα φιλικά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει δεχθεί δύο κρούσεις από το ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, έχει δύο προτάσεις από Σπερς και Σίξερς, ωστόσο καμία δεν τον ικανοποιεί.

Όσο μάλιστα δεν βρίσκει κάτι αξιόλογο στις ΗΠΑ, τόσο πλησιάζει η επιστροφή του στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνουμε πως είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει. Ο Θρύλος έχει κάνει τις κινήσεις του, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θέλει να δει ποια θα είναι η απόφαση του Φουρνιέ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24