Ο Ντάριο Σάριτς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντένβερ Νάγκετς υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού

Ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Προολυμπιακό τουρνουά 2024 στο ΣΕΦ και μάλιστα θα τεθεί αντίπαλος της Εθνικής μας στον μεγάλο τελικό με φόντο τη πρόκριση στο Παρίσι, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Κι αυτό γιατί, ο διεθνής Κροάτης άσος, συμφώνησε με τους Ντένβερ Νάγκετς για συνεργασία δύο ετών έναντι 10,6 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι με ανάρτησή του στο Twitter.

Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»
Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»

Η προσφορά των πρωταθλητών του 2023 στον «μαγικό πλανήτη» ήρθε κατά τη διάρκεια την παρουσίας του στη Ελλάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ, λίγες μόνο ώρες πριν από τον τελικό μεταξύ της Κροατίας και της Ελλάδας. Έτσι, ο Σάριτς έπαψε ξαφνικά να είναι ελεύθερος και έγινε συμπαίκτης του Νίκολα Γιόκιτς.

Για τον Σάριτς είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Εφές ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου αγωνίζεται από το 2016.

Ο Σάριτς έχει μια μακρά πορεία στο ΝΒΑ, όπου έχει αγωνιστεί κατά σειρά με την φανέλα των Σίξερς, Τίμπεργουλβς, Σανς, Θάντερς και Γουόριορς.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24