Μαζί με τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόσα, θα δούμε σύντομα στο ΣΕΦ και την εντυπωσιακή Σέρβα σύντροφό του, Μίλιτσα Τάσιτς.

Μαζί με τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόσα, θα δούμε σύντομα στο ΣΕΦ και τη Σέρβα σύντροφό του, Μίλιτσα Τάσιτς. Η Μίλιτσα, εκτός από επιτυχημένη παίκτρια του βόλεϊ, μαγνητίζει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Θα μπορούσε εύκολα να κάνει καριέρα και ως μοντέλο χάρη στην εκθαμβωτική της παρουσία.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram είναι πραγματικά εντυπωσιακές, αποπνέοντας κομψότητα και φινέτσα. Ειδικά οι εικόνες της που απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας, φορώντας μαγιό, είναι ακαταμάχητες.

Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics)
Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics)

Η φυσική της χάρη και ομορφιά δίνουν σε κάθε φωτογραφία μια αίσθηση μαγείας, κάνοντάς μας να νιώθουμε σαν να βλέπουμε έναν ζωντανό πίνακα ζωγραφικής.

Η Μίλιτσα δεν είναι απλά μια αθλήτρια, αλλά και μια πρέσβειρα κομψότητας και στυλ. Η παρουσία της δίπλα στον Λούκα Βιλντόσα προσθέτει μια ακόμα διάσταση στη ζωή του μπασκετμπολίστα, κάνοντάς την πιο λαμπερή. Η αγάπη τους για την Ελλάδα φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες τους, που συχνά απεικονίζουν όμορφα τοπία της χώρας.

Αυτό το καλοκαίρι, οι φίλοι του βόλεϊ και του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο τις αθλητικές επιδόσεις των αγαπημένων τους παικτών, αλλά και την κομψή και γοητευτική παρουσία της Μίλιτσα Τάσιτς στο ΣΕΦ. Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και συζήτησης για πολλούς.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24