Ματσάρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Ολλανδία και Τουρκία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη φάση των «8» του Euro 2024 (22:00).

Ματσάρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Ολλανδία και Τουρκία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη φάση των «8» του Euro 2024 (22:00).

Έβαλε στα… δίχτυα την Ρουμανία και συνεχίζει το ταξίδι της στα γήπεδα της Γερμανίας η Ολλανδία. Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα οι Οράνιε, προσφέροντας μια εντυπωσιακή παράσταση. Γκάκπο και Μάλεν βγήκαν μπροστά, στέλνοντας την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν στα προημιτελικά και την Τουρκία. Σοβαρή και αποφασισμένη μέχρι στιγμής η Ολλανδία, θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Είναι και στην καλή μεριά του bracket και έχει αρκετές πιθανότητες για να επισκεφθεί ξανά το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου (στον τελικό). Εχει το υλικό, έχει και την ποιότητα η Ολλανδία για να φτάσει στη μεγάλη διάκριση. Το θέμα είναι να μην την «πατήσει» όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις. Τόσο σε επίπεδο Euro, όσο και σε επίπεδο Μουντιάλ. «Ξεκινήσαμε το τουρνουά πολύ καλά με μια νίκη κόντρα στην Πολωνία και μια ισοπαλία με τη Γαλλία. Είχαμε μια κακή μέρα με την Αυστρία. Στον τελευταίο αγώνα φτάσαμε σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση Αν διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο, μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό τουρνουά. Φυσικά και θέλουμε να είμαστε ενθουσιώδεις. Υπάρχουν όμως και στιγμές σε έναν αγώνα που πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Να έχεις περισσότερο στην κατοχή», τόνισε ο Κούμαν.

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Μεγάλες στιγμές μετά από χρόνια ζει ξανά η Τουρκία, που τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024. Με τον Γκιουλέρ στην πρώτη γραμμή, οι γείτονες παραμένουν στα γήπεδα της Γερμανίας. Αντεξαν στην πίεση των Αυστριακών και τώρα καλούνται να τα βγάλουν πέρα με την Ολλανδία. «Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά παράλληλα και ταπεινότητα. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες του τουρνουά, ελάχιστοι παίκτες έχουν ανάλογες εμπειρίες και παρατάσεις. Δεν προτρέχουμε. Δεν πρέπει να το κάνουμε. Ξέρουμε ποια ομάδα, ποια σχολή αντιμετωπίζουμε και αυτό είναι το μόνο που μας απασχολεί. Πως θα κερδίσουμε για να συνεχίσουμε», τόνισε ο Μοντέλα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24