Όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς η επιστροφή του Βούλγαρου σούπερ σταρ πλησιάζει.

Όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς η επιστροφή του Βούλγαρου σούπερ σταρ από το NBA φαίνεται να πλησιάζει. Ο διεθνής παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά, αλλά πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Βεζένκοφ έχει ήδη ενημερώσει την καναδική ομάδα ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το NBA και να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ράπτορς δεν τον έχουν ακόμη τοποθετήσει στη λίστα waivers. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ομάδα του Τορόντο θέλει να τον κρατήσει. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, με τον Βεζένκοφ να επιθυμεί έντονα να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, όπου είχε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Παράλληλα, υπάρχουν συνεχή ρεπορτάζ για παίκτες του Ολυμπιακού που ενδιαφέρουν ευρωπαϊκές ομάδες. Η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές ενδιαφέρονται για τον Άλεκ Πίτερς, και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ενδεχόμενη μειωμένη παρουσία του στον Ολυμπιακό λόγω της πιθανής επιστροφής του Βεζένκοφ. Αν ο Βούλγαρος επιστρέψει, ο χρόνος συμμετοχής του Πίτερς αναμένεται να μειωθεί.

Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics)
Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics)

Επιπλέον, ο Φίλιπ Πετρούσεφ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ερυθρού Αστέρα, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να επιθυμεί την απόκτησή του. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επίσης ενδιαφέρει την Μονακό, η οποία φέρεται να έχει κάνει μια καλή πρόταση στον παίκτη.

Ωστόσο, και οι τρεις παίκτες έχουν συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και για να αποχωρήσουν θα πρέπει να λυθούν οι υπάρχουσες συμφωνίες. Η επιστροφή του Βεζένκοφ δεν συνεπάγεται απαραίτητα την αποχώρηση κάποιου από τους προαναφερθέντες. Οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ του Ολυμπιακού θα ληφθούν μετά την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Βούλγαρου φόργουορντ.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24