Ο Ολυμπιακός εργάζεται πυρετωδώς στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και επιθυμεί να προβεί σε ανακοινώσεις το συντομότερο δυνατόν.

Ο Ολυμπιακός εργάζεται πυρετωδώς στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και επιθυμεί να προβεί σε ανακοινώσεις το συντομότερο δυνατόν.

Οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα, πέρα από τις μεταγραφές, έχουν αρχίσει να διευθετούνται, ξεκινώντας με την περίπτωση του Τζολάκη. Αυτές οι διαδικασίες απαιτούν υπομονή, καθώς είτε δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό, όπως στην περίπτωση των δανεικών (Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα), είτε οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν, όπως συμβαίνει με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν σύντομα. Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη, που λήγει στο τέλος του μήνα, είναι σε εκκρεμότητα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για την ανανέωσή του.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση από καμία πλευρά, αλλά είναι πιθανό να κλείσει το θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες. Η υπόθεση αναμένεται να επιλυθεί με μια συνάντηση μεταξύ του Φορτούνη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την ελπίδα για ευχάριστες εξελίξεις.

Παράλληλα, το ζήτημα παραμένει ανοιχτό και για άλλους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Όπως, οι περιπτώσεις των Γιώργου Μασούρα και Βιθέντε Ιμπόρα, όπου οι αποφάσεις θα ληφθούν προς το τέλος Ιουνίου.

Τέλος, στον Πειραιά αναμένουν την απόφαση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το νέο βελτιωμένο συμβόλαιο που του έχει προταθεί. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει και άλλες προτάσεις και αναμένεται να αποφασίσει σύντομα για το μέλλον της καριέρας του.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24