Η Ισπανία νίκησε την Ιταλία πιο εύκολα πολύ πιο απ' όσο δείχνει το τελικό 1-0 και προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024!

Η Ισπανία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης και επιβλήθηκε με 1-0 της Ιταλίας, ενώ είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 55ο λεπτό, όταν ο Γουίλιαμς σέντραρε από αριστερά, ο Μοράτα πήρε την κεφαλιά και ο Ρικάρντο Καλαφιόρι με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το ματς δεν άλλαξε εικόνα ούτε στη συνέχεια, με την Ισπανία να εξακολουθεί να είναι το αφεντικό και την Ιταλία να μην μπορεί να απαντήσει. Ο Νίκο Γουίλιαμς μάλιστα είχε και δοκάρι, με ένα απίστευτο δεξί σουτ στο 71ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Πέδρι (71′ Μπαένα), Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ (90+4′ Μερίνο), Γιαμάλ (71′ Τόρες), Μοράτα (78′ Οϊαρθάμπαλ), Γουίλιαμς (78′ Πέρεθ)

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Ντιμάρκο, Μπαρέλα, Ζορζίνιο (46′ Κριστάντε), Φρατέζι (46′ Καμπιάζο), Πελεγκρίνι (82′ Ρασπαντόρι), Κιέζα (64′ Τζακάνι), Σκαμάκα (64′ Ρετέγκι)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24