Ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στην επόμενη σεζόν, η οποία σηματοδοτεί τα 100 χρόνια του συλλόγου και θέλει να μείνει στη κορυφή.

Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στην επόμενη σεζόν, το 2024-25, η οποία σηματοδοτεί τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του ήδη καταστρώνουν τα σχέδια για το μέλλον, με την έναρξη της προετοιμασίας να ξεκινά στις 8 Ιουλίου με εργομετρικές εξετάσεις, ενώ οι κανονικές προπονήσεις θα αρχίσουν στις 10 Ιουλίου.

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθούν πέντε φιλικά παιχνίδια που θα αποτελέσουν σημαντικό τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μεντιλίμπαρ, με την εμπειρία του από τη Σεβίλλη, γνωρίζει ότι οι προηγούμενες επιτυχίες δεν εγγυώνται μελλοντικές, και θέλει να αποφύγει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Στόχος του είναι να διατηρήσει το 90% της ομάδας που κατέκτησε το Conference League, προσθέτοντας παίκτες χωρίς να αφαιρεί. Ιδιαίτερη σημασία δίνει στο μέλλον παικτών όπως ο Κάρμο, ο Όρτα, ο Ποντένσε και ο αρχηγός Φορτούνης.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να παρουσιάσει μια βελτιωμένη ομάδα που θα θυμίζει την επιτυχημένη ομάδα της προηγούμενης σεζόν, αποφεύγοντας μεγάλες αλλαγές και προσηλώνοντας στη διατήρηση της καλής απόδοσης. Με πάνω από 20.000 εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν μέχρι τις 19 Ιουνίου, οι προσδοκίες είναι υψηλές για να συνεχιστεί η επιτυχία μετά την κατάκτηση του Conference League.

Οι φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν παραμένουν υψηλές, με στόχο να διατηρηθεί η ομάδα στο υψηλό επίπεδο που έθεσε η προηγούμενη επιτυχία.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24