Μεγάλες προσωπικότητες από το ένδοξο παρελθόν του Ολυμπιακού, θα αναμετρηθούν με βετεράνους ποδοσφαιριστές του δήμου Διρφύων-Μεσσαπιών και του Α.Ο. Χαλκίς το Σάββατο 15 Ιουνίου (18:30) στο δημοτικό στάδιο των Ψαχνών.

Η ώρα προσέλευσης είναι μια ώρα νωρίτερα (17.30) και αυτό θα είναι το παιχνίδι νούμερο 697, με φιλανθρωπικό σκοπό. Η αποστολή των Βετεράνων, θα αναχωρήσει με πούλμαν, στις 15.30 από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η παρουσία κόσμου θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους!

Παράλληλα θα γίνουν και τιμητικές βραβεύσεις. Στον Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο, στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θανάση Καλαβρή (Χολέβας) και στους ποδοσφαιριστές Τάσο Τσοκάνη (ΝΠΣ Βόλος), Γιώργο Γιαννούτσο (ΠΑΣ Λαμία) και Νεκτάριο Αλαφάκη (πρωταθλητής Ευρώπης κι Ελλάδας με την Κ19 του Ολυμπιακού). Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τσοκάνης, Γιαννούτσος και Αλαφάκης κατάγονται από την περιοχή του δήμου Μεσσαπιών-Διρφύων.

Υπενθυμίζεται πως στο προηγούμενο φιλικό, οι βετεράνοι που αγωνίζονται πάντα με τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετέβησαν με το πούλμαν της ΠΑΕ αγωνίστηκαν με τους Αρβανίτη, Καλαμάρα, Βαμβακούλα, Σιδέρη, Ζαραδούκα, Παχατουρίδη, Μπονόβα, Τσιαντάκη, Κοκολάκη, Μενδρινό, Καλογερόπουλο, Κασδοβασίλη, Κατσιούλη, Καλύκα, Αρζένη, Καλύβα, Κοτίτσα, Γεωργουδάκη, Λύγκο, Καλτσά Χ. Μπαρμπαρή, Ρούσσο, Γλύκα, Κωττάκη, Βασιλειάδη, Μαντάση, Καλτσά Κ. Νικητέα, Βέλλιο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24