Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ στέλνουν στην Τουρκία τον Μαντί Καμαρά.

Μπορεί πληροφορίες των προηγούμενων ημερών να ανέφεραν ότι ο «δικέφαλος του βορρά» απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, από τη στιγμή που ο τελευταίος δεν απάντησε στην πρόταση μέσα στη διορία που είχε οριστεί, ωστόσο στη γειτονική χώρα δίνουν μία άλλη διάσταση στην υπόθεση, καθώς υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ενδιαφέρον για τον Καμαρά υπήρχε και από την Φενέρμπαχτσε, ενώ η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Καμαρά με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου και ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24