Να λοιπόν που από εκεί που υπήρχαν πληροφορίες και «φήμες» για διάλυση ότι τελικά θα έχουμε ανατροπή σκηνικού. Ποιες μένουν, ποια είναι στον αέρα και η... ξένη που έρχεται.

Ο Ολυμπιακός φέτος στο Πόλο Γυναικών διανύει μία παράξενη περίοδο εν μέσω… μεταγραφών. Πολλά είχαν βγει προς τα έξω, πολλά είχαν ακουστεί, αλλά τελικά θα έχουμε ανατροπή σκηνικού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του thrylos24.gr κατά πάσα πιθανότητα και δίχως ακόμα να είναι οριστικό, αλλά προς τα εκεί βαδίζουμε θα έχουμε αλλαγή σκηνικού. Η Μαργαρίτα Πλευρίτου και η Βασιλική Πλευρίτου ήταν έτοιμες να πάνε στον Άλιμο σύμφωνα πάντα με όσα διέρρευσαν το προηγούμενο διάστημα. Κάτι τέτοιο όπως γίνεται αντιλλειπτό δεν θα γίνει με τις νεότερες πληροφορίες που έχουμε.

Ολυμπιακός – ΓΣ Ηλιούπολης: Για την τρίτη νίκη φέτος! (pic)
Ολυμπιακός – ΓΣ Ηλιούπολης: Για την τρίτη νίκη φέτος! (pic)

Ολυμπιακός: Όλα δείχουν παραμονή

Πλέον η παραμονή τους στο Λιμάνι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η μόνη από τις αδερφές Πλευρίτου που είναι στον αέρα και πιο κοντά στην έξοδο είναι μόνο η Ελευθερία Πλευρίτου η οποία εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση της Φερεντσβάρος την οποία έχει στα χέρια της. Ακόμα όμως και αυτό εορίτε και δεν είναι κλεισμένο ώστε να σας πούμε, υπέγραψε και τέλος. Παρόλα αυτά το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα της στην Ουγγαρία.

Όλα.. στον αέρα!

Από κει και πέρα επειδή έχει δημιουργηθεί ένας ντόρος με το θέμα της Νικόλ Ελευθεριάδου, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό και είναι στον αέρα. Η απόφαση εφόσον πάρθεί θα είναι 100% δικιά της. Και όχι για εξωαγωνιστικούς παράγοντες, κάτι που ορισμέενοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα με αερολογίες. Αυτή τη στιγμη δεν υπάρχει κάτι και όλα είναι στον «αέρα» και για παραμονή και για να σταματήσει το Πόλο. Στο μυαλό της δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα, επειδή και αυτό ακούστηκε.

Όσον αφορά την 2η ξένη που κλείσαμε, όπως σας ενημερωσαμε στο thrylos24.gr αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότατα η Αυστραλέζα, Άμπι Άντριους. Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα έχουμε και πιο οριστικές εξελίξεις σε όλα τα θέματα.

Τέλος ήδη έχουν αποκτηθεί η Νίνου και η Τορνάρου, ενώ έχουν κλείσει και ακόμα δύο παίκτριες σε νεαρή ηλικόα των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24