Ο Άλεκ Πίτερς μάτωσε στο πρόσωπο μετά από μονομαχία με τον Ματίας Λεσόρ και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Ο Άλεκ Πίτερς μάτωσε στο πρόσωπο, μετά από μονομαχία με τον Ματίας Λεσόρ, και αποχώρησε για τα αποδυτήρια για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, σε μία φάση που χρεώθηκε και ανύπαρκτο φάουλ!

Ευτυχώς, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Θρύλου επέστρεψε στο παρκέ μετά από λίγα λεπτά.

Δείτε το βίντεο:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24