Ξαφνικό λουκέτο στο μαγαζί που τραγουδούσε η Πάολα στη Θεσσαλονίκη.

Tο κέντρο διασκέδασης όπου τραγουδάει η Πάολα και το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Μύλου, στην Ανδρέου Γεωργίου, σφράγισε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Αιτία οι καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση.

 

Κυλιέται στην άμμο με στρινγκ μαγιό η νέα σύντροφος του Σοϊλέδη! (pics & vid)
Κυλιέται στην άμμο με στρινγκ μαγιό η νέα σύντροφος του Σοϊλέδη! (pics & vid)

Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα μάλιστα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν και έτσι ο δήμος αποφάσισε να βάλει «λουκέτο».

Σύμφωνα με τον ο αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Παντελή Καζαντζίδη, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και ο δήμος έλαβε την απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος.

Η απόφαση, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση, βάσει νόμου θα ισχύσει από την ερχόμενη Τρίτη. Η πρεμιέρα της γνωστής τραγουδίστριας είχε γίνει στις 24 Μαΐου.

Η επίσημη ανακοίνωση

Το απόγευμα της Πέμπτης, το γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα και ο Ηλίας Καμπακάκης δημοσίευσε επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας πως το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά.

«Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24