Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ το Περιστέρι (20:15, ΕΡΤ3), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά της Basket League.

Την προσοχή του στην Basket League στρέφει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τα εγχώρια σκήπτρα και υποδέχονται σήμερα το Περιστέρι στο ΣΕΦ (20:15, ΕΡΤ3), για την ημιτελική φάση. Υπενθυμίζουμε πως οι σειρές κρίνονται στις τρεις νίκες.

Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!
Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!
Οι «ερυθρόλευκοι», βρίσκονται σε φάση… ανάκαμψης από το Final Four. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφερε να κερδίσει τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και έμεινε εκτός τελικού, επομένως τώρα πρέπει να μαζέψει τα «κομμάτια» της και να στραφεί στον τελευταίο και πολύ σημαντικό στόχο του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έπαθε κάταγμα κόπωσης στο μετατάρσιο και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Εκτός, φυσικά, θα παραμείνουν και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μόουζες Ράιτ και Λουκ Σίκμα, που δεν είναι δηλωμένοι στο εγχώριο ρόστερ. Πλήρες θα παραταχθεί το σύνολο του Σπανούλη.

Τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης θα αποτελούν οι Τσαρούχα-Τσιμπούρης-Κατραχούρας.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24