Στην ΑΕΚ είχαν σίγουρη τη νίκη στο Φάληρο αλλά ο Ολυμπιακός δεν χαρίζει σε κανέναν και φιέστες στο γήπεδο του κάνει μόνο αυτός.

Δύσκολη περίοδος για να είσαι Αεκτζής. Οι τύποι βίωσαν μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα την πρόκριση του Ολυμπιακού στον ευρωπαϊκό τελικό που θα διεξαχθεί στο… σπιτάκι τους και την διαφαινόμενη απώλεια ενός πρωταθλήματος που δεν δικαιούνται σε καμία περίπτωση, με τη χθεσινή ήττα στον Πειραιά.

Στη Φιλαδέλφεια είχαν σίγουρο πως στο Φάληρο θα κερδίσουν και θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός πέρσι τους το έδωσε, φέτος τους το στέρησε. Παίζει για την ιστορία του, για τον λαό του και την περηφάνεια του. Κυρίως, δεν δίνει τίποτα σε κανέναν. Αν ρίξετε μια ματιά στα ρεπορτάζ πριν τον αγώνα θα δείτε πως στην ΑΕΚ σήκωσαν πολύ μπαϊράκι.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

 

 

Μετά την αναμέτρηση όμως και τη… σφαλιάρα του Θρύλου επέστρεψαν στις γνωστές τους συνήθειες. Κλάμα και παράπονο! Για αυτό λοιπόν κύριοι και κυρίες, πρέπει να δείχνετε σεβασμό στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και τον πολυνίκη του θεσμού. Ο Ολυμπιακός και τις χρονιές που δεν το σηκώνει, είναι πρωταγωνιστής!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24