Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, έχρισε φαβορί στον τελικό του Conference League τη Φιορεντίνα, καθώς ο Ολυμπιακός τον έχει... πονέσει αρκετά!

Ως αουτσάιντερ βλέπει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena», στις 29 Μαΐου, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Μιλώντας στο «Radio Bruno», ο παλαίμαχος αμυντικός των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θυμήθηκε επίσης την καριέρα του στην Ελλάδα:

Η UEFA «ευχήθηκε» στον εορτάζοντα Έσε! (video)
Η UEFA «ευχήθηκε» στον εορτάζοντα Έσε! (video)

«Το επίπεδο πρωταθλήματος; Στην Ιταλία είμαστε σίγουρα πολύ μπροστά από την Ελλάδα, αν και πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλοί δυνατοί παίκτες. Ο τελικός; Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά η Φιορεντίνα ξεκινάει ως φαβορί. Το γήπεδο της ΑΕΚ θυμίζει πολύ το “Μαράσι” στη Γένοβα, οι φίλαθλοι είναι προσκολλημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Έφτιαξαν ένα όμορφο, υπερσύγχρονο γήπεδο.

Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, μια πολύ σημαντική εμπειρία τόσο σε επίπεδο ζωής όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Στην ΑΕΚ είχα την τιμή να παίξω στο Champions League και με τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Εδώ ζουν πάρα πολύ έντονα για το ποδόσφαιρο, και για έναν ποδοσφαιριστή αυτό είναι κάτι φανταστικό. Το να βρίσκεις τόση ενέργεια όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο είναι μια απερίγραπτη συγκίνηση. Το πιο μεγάλο ματς ήταν με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τους άλλους “μεγάλους” της Ελλάδας, παιχνίδια που θεωρούνται όλα ντέρμπι» ήταν τα λόγια του Μπρούνο Τσιρίλο.

Το thrylos24.gr θυμίζει στον Τσιρίλο πόσο… υπέροχα πέρασε στην Ελλάδα κόντρα στον Θρύλο, με τρεις ενδεικτικές τριάρες!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24