Ο παλαίμαχος παίκτης της Φιορεντίνα μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό (29/5).

Δύο εβδομάδες έμειναν (και κάτι λιγότερο) για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Φιορεντίνα για το Conference League στην «OPAP Arena». 

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα, ο παλαίμαχος άσος της ιταλικής ομάδας, Λορέντσο Αμορούζο, τόνισε πως η Φιορεντίνα δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. «Ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν άθλο, αλλά η Άστον Βίλα του τελευταίου μήνα δεν είναι αυτή της υπόλοιπης σεζόν. Ξόδεψαν πολλή ενέργεια και ίσως ήταν λίγο κουρασμένοι στα ματς.

Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!
Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!

Οι Έλληνες έχουν μια πολύ συμπαγή ομάδα και μετά έχουν δύο/τρεις παίκτες που έχουν ως αποστολή να εκμεταλλευτούν τους χώρους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αμύνονται χαμηλά με οκτώ παίκτες και το κάνουν πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή, ο Ελ Κααμπί μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα. Η Φιορεντίνα δεν ξεκινά ως φαβορί λόγω του ότι έφτασε με δυσκολία στον τελικό και επειδή αγωνίζεται στην Ελλάδα.  Οι παίκτες των «βιόλα» βρίσκονται σε εγρήγορση για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να διαχειρίζονται την πίεση που τους κόστισε ακριβά πέρυσι».

Θυμίζουμε πως ιδιαίτερη αναφορά στον Ολυμπιακό έκαναν και οι Μαλεζάνι και Φάμπιο Καπέλο. Αμφότεροι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους «βιόλα» για την δύναμη του Θρύλου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24