Ο Βιθέντε Ιμπόρα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα την προσεχή (9/5, 22:00) Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ιστορική αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη πλησιάζει και είναι πολύ πιθανό ο Βιθέντε Ιμπόρα να βρεθεί ξανά στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».

Ο έμπειρος Ισπανός μέσος διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπως άλλωστε απέδειξε και στον πρώτο αγώνα του «Villa Park» απέναντι στην ομάδα του Ουνάι Έμερι, όπου ήταν εκ των κορυφαίων του Θρύλου σε έναν απαιτητικό αγώνα με υψηλό ρυθμό και ταχύτητα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ίδια τριάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δηλαδή Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο λίγο πιο προωθημένο. Βέβαια, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις στις ενδεκάδες του, οπότε τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24