Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα λειτουργεί καλύτερα όταν παίζει ομαδικά και αυτό ακριβώς ανέδειξε ένας λογαριασμός με βίντεο στο YouTube.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί έναν σύλλογο που αποδίδει στον μέγιστο βαθμό όταν λειτουργεί σαν ομάδα. Διαθέτει εξαιρετικούς αθλητές, αλλά μόνο ως σύνολο καταφέρνει να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στο παρκέ. Μόνο έτσι μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι αντιφατικό αλλά εμφανές! Ο Θρύλος γνωρίζει πώς να εκμεταλλεύεται τις ατομικές επιδόσεις των παικτών του και να τις μετατρέπει σε νίκες για την ομάδα.

Η απόδειξη ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει πολλούς ηγέτες είναι ότι διαθέτει τέσσερις παίκτες που έχουν κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου καλαθοσφαιριστή πάνω από δύο φορές και άλλους τέσσερις που το έχουν κερδίσει μία φορά: Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Τόμας Γουόκαπ (τρεις φορές), Νίκολα Μιλουτίνοφ (δύο φορές) και Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Μόουζες Ράιτ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (μία φορά).

Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!
Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!

Το παρακάτω βίντεο που παρέχεται από τον Baskethead στο YouTube προσφέρει την καλύτερη ανάλυση για το μπάσκετ του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, υπό την καθοδήγηση του 58χρονου κορυφαίου Έλληνα και Ευρωπαίου προπονητή.

Παρακολουθήστε το:

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24