Πρώτη... για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού...

Την πρώτη του παρουσία στου Ρέντη έδωσε τη Δευτέρα ο Λοντίγκιν και προπονήθηκε με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Την ίδια ώρα στο Λιμάνι δεν ανησυχούν με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ματς με τους Αρκάδες λόγω στομαχικών διαταραχών.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα αποφασίσουν σήμερα (29/1) σε ποιο ματς θα λείψει ο Κώστας Φορτούνης, καθώς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και πιθανότατα αυτό θα συμβεί σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα είτε την Τετάρτη με την ΑΕΛ είτε με τον Πανίωνο το Σάββατο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24