Ο Βενιαμίν Αμπόσι ξεχώρισε κόντρα στην Παρί και γενικά στο ANGT της Euroleague, αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Η ομάδα εφήβων στο μπάσκετ του Ολυμπιακού έκλεισε με το δεξί  τη φάση των ομίλων στο ANGT (Adidas Next Generation Tournament), καθώς επικράτησε με 92-65 κόντρα στην Παρί και πλέον θα διεκδικήσουν την πέμπτη θέση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέγραψαν ικανοποιητική εμφάνιση κόντρα στην Γαλλική ομάδα  είχαν την απόλυτη κυριαρχία  μέσα στο παρκέ. Περισσότερο από όλους ξεχώρισε ο Βενιαμίν Αμπόσι, ο οποίος είναι ένα από τα μεγαλύτερα project της ακαδημίας του Ολυμπιακού και μάλιστα αναδείχθηκε MVP της δεύτερης ημέρας του τουρνουά.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ έκλεψε τις εντυπώσεις  και κόντρα στην Παρί κατέγραψε 26 πόντους (4/6 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 3/6 βολές), μαζί με 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, σε 28 λεπτά συμμετοχής.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24