Στη σημερινή συνεδρίαση στο συμβούλιο της Super League 2 νέος γενικός διευθυντής της αρμόδιας αρχής ανακοινώθηκε ο Μπάμπης Σταμούλης.

Και διηγούμενοι αυτά, προκαλείται θλίψη για την ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή. Κυρίως εκεί όπου ο “Γιαννάκης” και η παρέα του κυριαρχούν. Τα άτομα που υποτίθεται ότι προσπαθούν να αναστήσουν το ποδόσφαιρό μας, έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν κάθε κανονισμό, κάθε φυσιολογικότητα και, μερικές φορές, ακόμα και κάθε λογική. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη; Η σημερινή συνεδρίαση στο συμβούλιο της Super League 2. Εκεί, ως ο νέος γενικός διευθυντής της Super League 2 ανακοινώθηκε ο Μπάμπης Σταμούλης. Ένα παιδί της Ηλιούπολης που πέρυσι είχε σημαντικό ρόλο στην εκλογή του Πέτρου Μαρτσούκου ως προέδρου του Συνεταιρισμού. Ο άλλος φίλος του Γιαννάκη, ο Μαρτσούκος, χρειάστηκε να συγκεντρώσει βεβαιώσεις από διάφορες ομάδες για να υπερψηφιστεί για τη θέση του προέδρου, σύμφωνα με τον νόμο που απαιτεί προϋπηρεσία τουλάχιστον 10 ετών για όσους δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου και θέλουν να αναλάβουν τέτοιες θέσεις. Ο Σταμούλης, με την σφραγίδα του Αχαρναϊκού, παρουσίασε βεβαίωση ότι υπηρέτησε ως σύμβουλος για 3 χρόνια στην ομάδα του Μενιδίου, παρόλο που κατοικούσε στη Βλαχιώτη Λακωνίας.

Έτσι επεξεργάστηκε το περσινό έργο του Μαρτσούκου. Με τρεις τέτοιες βεβαιώσεις (Ηλιούπολη και Καλαμαριά ήταν οι άλλες δύο σφραγίδες που επιβεβαίωσαν την απαιτούμενη «προϋπηρεσία») και με την ΕΠΟ να συμμετέχει πραξικοπηματικά στην εκλογική διαδικασία δίνοντας την καθοριστική 13η ψήφο (13-12) για την προεδρία. Και ο Μαρτσούκος δεν ξέχασε τους φίλους του. Τώρα που ο Σταμούλης αποκλείστηκε, τον έκανε γενικό διευθυντή της Super League 2. Και φυσικά, χωρίς αντάλλαγμα.

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Ποια ακριβώς η εμπειρία του Σταμούλη για να δικαιολογήσει την αμοιβή του από τον Συνεταιρισμό; Ποιο το βιογραφικό του, οι σπουδές του, η προϋπηρεσία του έστω σε αντίστοιχη θέση;

Εδώ που τα λέμε. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ο Αλέξης Κούγιας έθεσε το ερώτημα αυτό. Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικά αποφασιστικός και δεν άφησε περιθώρια για αμφιβολίες. Η απάντηση που έλαβε από τον κ. Μαρτσούκο ήταν ότι ο Σταμούλης έχει την απαραίτητη πείρα και είναι αναγκαίος για τον συντονισμό του προσωπικού της Λίγκας.

Τι αποκάλυψαν λοιπόν σήμερα στη Super League 2; Μία παραβίαση του νόμου. Το γεγονός ότι ο έλεγχος της Super League 2 είχε ανατεθεί σε έναν αντιπρόεδρο (δηλαδή τον Σταμούλη).

Τελευταία και πιο αιχμηρή ατάκα του αντιπροέδρου της Πειραϊκής ΠΑΕ ήταν η εξής: «Τώρα λέτε ότι επειδή εξαφανίστηκε η ΠΑΕ την οποία εκπροσωπούσε θα πρέπει να τον προσλάβουμε με μισθό ως γενικό διευθυντή».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24