Στη Β' ομάδα συνεχίζει να προπονείται ο Μαντί Καμαρά, με τα δεδομένα να μην αλλάζουν για τον Αφρικανό χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Μαντί Καμαρά δεν υπολογίζεται για τη πρώτη ομάδα και αυτό είναι προφανές, καθώς συνεχίζει να προπονείται με τη Β’ ομάδα. Όπως είπαμε και προηγουμένως, ο Μεντιλίμπαρ είδε αρκετά πράγματα στο φιλικό και σε όσα είδε δεν άλλαξε το γεγονός πως ο Καμαρά αγωνίστηκε με τη Β’ ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Καμαρά θα τελειώσει τη σεζόν με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια θα είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και το καλοκαίρι του 2024, λήγει επίσημα το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Να πούμε πως, ο μέσος του Θρύλου έχει καταγράψει 210 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα «ερυθρόλευκα».

 

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24