Την Στέλλα Χριστοδούλου τίμησε για την προσφορά της στον Θρύλο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η πρώην αρχηγός του Θρύλου, αγωνίζεται πια με τη φανέλα του ΑΟ Θήρας και επέστρεψε  στου Ρέντη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι», δε θα μπορούσαν να ξεχάσουν την προσφορά της στο σύλλογο και  τίμησαν την εμβληματική αρχηγό, πριν την έναρξη της αναμέτρησης!

Να θυμίσουμε πως με τον Θρύλο, η Στέλλα Χριστοδούλου, κατέκτησε 17 τρόπαια!

Συγκεκριμένα, οκτώ πρωταθλήματα, οκτώ Κύπελλα, ένα ευρωπαϊκό και το ιστορικό Challenge Cup του 2018!

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24