Η ΟΥΕΦΑ αποθέωσε τον Ολυμπιακό σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα για τη πρόκριση της ομάδας Νέων στο Final-4 του Youth League.

Η ΟΥΕΦΑ αποθέωσε τον Ολυμπιακό σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα για τη πρόκριση της ομάδας Νέων των ερυθρόλευκων στο Final-4 του Youth League έπειτα από την επική και θρυλική πρόκριση που πήραν εχθές (12/03) διαλύοντας εκτός έδρας στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο “FC Bayern Campus” τη πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου με τελικό σκορ 1-3 πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση και μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στο βαυαρικό μεγαθήριο.

Όπως είναι φυσιολογικό το σπουδαίο αυτό πειραιώτικο επίτευγμα τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου, με την αρμόδια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης αυτών των ηλικιών να κάνει μια δημοσίευση στους επίσημους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει σχολιάζοντας το γεγονός: «Γράφουν ιστορία. Ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά του Youth League. Είναι επίσης η παρθενική εμφάνιση του συλλόγου στα ημιτελικά διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24